#6740090

Обетки изработени од сребро со скапоцени камења од берил
  • Метал: злато
  • Камен: топаз
  • Маса:
  • Достапност: на залиха

Одбери производ

Kоличина

1

Одбрани производи

6720098

Bridal collection
88992 MKD
Ново Sale!

6740090

Untold Stories collection
46350 MKD

9620015

Colorful Summer collection
6500 MKD

9640123

Pure Treasure collection
18000 MKD