Улица Никола Вапцаров 2, 1106 Скопје

+389(0)2 323 9919

info@morion.mk

Контактирајте не

Captcha

Често поставувани прашања

Како ќе биде испорачан производот кој го нарачав?

Производот ке биде испорачан бесплатно по карго до вашиот дом.

Како да нарачам?

Со стискање на „додади во кошничката“ ќе го ставите производот во вашата кошничка, потоа треба да влезете во вашата кошничка стискајки на иконата на горниот десен дел од екранот. Пополнете го менито за лични податоци и стиснете „нарачај“.

Дали за да купам производ од morion.mk треба да се регистрирам?

Морате да бидете регистрирани ако сакате да купите производ од morion.mk . Можете да се регистрирате на почетната страна на линкот „најави се“ . Може да се регистрирате со пополнуванје на формуларот или абтоматски со вашата фејсбук страна.

Како ќе знам дека мојата нарачка е примена?

Ке бидете известени преку вашиот имејл.

Кои типови на плаќање за извршените нарачки ги користите?

Плаќањето се врши во готово на самото место кога ќе го добиете производот.

Дали може да извршам промена во мојата нарачка откако истата е потврдена?

Може да се направи променa со тоа што ќе пратите имејл со податоци за нарачката на info@morion.mk