За Морион

Morion нуди безвременски, уникатни и драгоцени парчиња накит при чија изработка се внимава и на најситните детали. Совршената комбинација на современи технологии за производство на накит и богата украинска традиција го прави овој бренд неспоредлив. При изработка на моделите Morion користи високо-каратно злато и сребро разубавени со природни скапоцени камења кои се наоѓаат во длабоките рудници во Украина. Збогатете го вашиот изглед со природен сафир, топаз, берил, димен кварц, хризолит, смарагд и многу други камења кои се вистинска реткост.

"Секоја дама сака да биде во центарот на вниманието, а Morion ѝ го дава токму тоа. Покажете ја вашата екстравагантност, елеганција и грациозност... Почувствувајте го раскошот на Украина."

Популарни категории